Search
Close this search box.

درخواست پناهندگی در سفارت کانادا برای ایرانیان

کانادا یکی از کشورهایی است که همه ساله پناهندگان بسیاری را می پذیرد. درخواست پناهندگی در سفارت کانادا  کمی دشوار است و باید در این راه صبر زیادی داشته باشید. مهاجرت از طریق پناهندگی به هیچ وجه به افراد توصیه نمی شود؛ زیرا ممکن است باعث ایجاد مشکلات متعدد روحی، روانی و اجتماعی برای فرد شود.

البته باید دقت داشته باشید که دولت کانادا همواره با پناهندگان رفتار مناسبی داشته و کوشیده شرایط خوبی را برای این افراد فراهم کند. برای پناهنده شدن در سفارت کانادا باید شرایط خاصی داشته باشید که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم. پس با ما همراه باشید.

پناهنده به چه کسی گفته می شود؟

پناهنده به افرادی گفته می شود که به دلیل وجود مشکلات متعدد قادر به زندگی در کشور مبدا خود نیستند. از جمله این مشکلات می توان به مسائل نژادی، جنگ، عقیده های سیاسی، ترس از جان، گرایشات جنسی نامتعارف و … اشاره کرد. این افراد در کشور مبدا خود تجربیات نامتعارفی داشته اند و به هیچ عنوان حاضر به بازگشت نیستند و می خواهند به طور دائمی در کشوری دیگر ساکن شوند.

بر اساس قوانین مهاجرت و حمایت از پناهندگان، پناهنده فردی است که در صورت بازگشت به کشور خود در معرض شکنجه های روحی و جسمی، رفتارهای نامناسب و تهدید جانی قرار می گیرد. در واقع این افراد در حال فرار از کشور خود هستند و شرایط زندگی نامناسبی داشته اند؛ بنابراین باید تحت حمایت های ملی و روانی قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: دعوتنامه کانادا چیست و چگونه به دریافت ویزا کمک می کند؟ + نحوه نوشتن

پناهندگی در کشور کانادا 

پیش از درخواست پناهندگی در سفارت کانادا باید شرایط خاصی داشته باشید و از قوانین مربوط به دریافت پناهندگی تبعیت کنید. در ابتدا فرد باید به کشور کانادا مراجعه کند و سپس به سفارت این کشور درخواست پناهندگی بدهد. در واقع مهم ترین شرط برای دریافت پناهندگی، اثبات در خطر بودن شخص است. متقاضی پناهندگی باید بتواند به دولت کانادا ثابت کند که در کشور مبدا خود امنیت جانی و روانی ندارد.

پس از ثبت درخواست باید در جلسات متعددی که در سفارت خانه این کشور برگزار می شود، شرکت کنید و مدارکی مبنی بر وجود خطرات جانی را به افراد مسئول ارائه دهید. در برخی مواقع ممکن است مسئولین مربوطه درخواست شما را رد کنند و شما را به کشور مبدا خود بفرستند؛ بنابراین سعی کنید مدارکی محکم مبنی بر وجود مشکلات متعدد زندگی در کشور مبدا خود به سفارت خانه ارائه کنید.

نحوه درخواست پناهندگی در سفارت کانادا
نحوه درخواست پناهندگی در سفارت کانادا

مهم ترین شرایط درخواست پناهندگی کشور کانادا

اداره مهاجرت و پناهندگی کانادا برای افراد متقاضی شرایط ویژه ای را در نظر گرفته است. در صورتی که فرد این شرایط را نداشته باشد، نمی تواند برای پناهندگی اقدام کند. پیش از مراجعه به کشور کانادا بهتر است با مهم ترین شرایط برای درخواست پناهندگی در سفارت کانادا آشنا شوید. این شرایط عبارتند از:

  • متقاضی باید بتواند در خطر بودن خود را به مقامات مسئول اثبات کند
  • فرد پناهنده نباید هیچ گونه سابقه ای مبنی بر فعالیت های مجرمانه و نقض حقوق بشر داشته باشد. 
  • متقاضی نباید دارای سابقه درخواست پناهندگی در سایر کشورها باشد.
  • پناهنده باید فرم درخواست پناهندگی کانادا را به طور کامل پر کرده و در تمامی جلسات سفارت حضور پیدا کند.
مهم ترین معایب درخواست پناهندگی در کشور کانادا
مهم ترین معایب درخواست پناهندگی در کشور کانادا

روش های درخواست پناهندگی در کشور کانادا

برای درخواست پناهندگی در سفارت کانادا دو شیوه متفاوت وجود دارد. معمولا کشور کانادا سالانه 10 هزار نفر از پناه جویان را پذیرش می کند. دولت این کشور قوانین خاصی را برای پذیرش پناهندگان در نظر گرفته است. پناهندگان می توانند از دو روش کمک های دولتی یا حمایت به وسیله اسپانسرها در این کشور اقامت بگیرند. در ادامه هر یک از این شیوه ها را مورد بررسی قرار می دهیم:

بیشتر بخوانید: وقت سفارت ایتالیا: چگونه می‌توانید سفر رویایی خود را برنامه‌ریزی کنید؟‎

پناهندگی از طریق حمایت اسپانسرها

برای این که از حمایت اسپانسرها برای پناهندگی استفاده کنید، باید بدانید که دو راه پیش روی شما خواهد بود. این دو مسیر عبارتند از:

  • نخستین راه برای درخواست حمایت این است که فرد پناه جو در کشور کانادا مستقر نباشد و از یک شخص که در این کشور مستقر است، درخواست حمایت مالی کند. دقت داشته باشید که فرد حمایت کننده باید تمکن مالی لازم برای حمایت فرد پناهجو تا یک سال را داشته باشد.
  • در صورتی که فرد متقاضی کسی را به عنوان اسپانسر نداشته باشد، باید به طور مستقیم وارد خاک کانادا شود و تا 15 روز پس از ورود خود درخواست پناهندگی را به سفارت این کشور ارسال کند. دقت داشته باشید که در این روش فرد باید تمامی مدارک خود را به اداره مهاجرت ارائه دهد و پس از گذشت 15 روز نمی تواند مدارک را تحویل دهد.
روش های درخواست پناهندگی در کشور کانادا
روش های درخواست پناهندگی در کشور کانادا

پناهندگی از طریق حمایت های دولتی

روش بعدی برای درخواست پناهندگی در سفارت کانادا، بهره بردن از حمایت های دولتی است. در این روش فرد متقاضی در ابتدا به کشور کانادا مراجعه می کند و طی مدت 45 روز تمامی مدارک خود را برای اداره مهاجرت و امور پناهندگان ارسال خواهد کرد. در این روش فرد پناهنده نمی تواند در کشور کانادا مشغول به کار شود و تمامی هزینه های طی مدت یک سال بر عهده دولت کانادا خواهد بود. پس از گذشت یک سال پناهجو می تواند برای یافتن کار اقدام کند و هزینه های زندگی خود را بر عهده بگیرد.

بیشتر بخوانید: تمکن مالی کانادا: یک معیار اساسی برای مهاجرت و تحصیل در این کشور

بررسی مزایا و معایب پناهندگی در کشور کانادا

اگر قصد درخواست پناهندگی در سفارت کانادا را دارید بهتر است با مزایا و معایب این روش آشنا شوید. با شناخت مزیت ها و مشکلات پناهندگی می توانید مسیر پیش روی خود را مورد بررسی قرار دهید. از جمله مهم ترین مزایا و معایب روش پناهجویی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مزایای پناهندگی در کشور کانادا: کانادا یکی از امن ترین و بهترین مقاصد برای پناهجویان محسوب می شود. این کشور تا یک سال تمامی هزینه های ضروری فرد پناهجو را بر عهده می گیرد و زندگی آرامی را برای وی فراهم می کند. فرزندان شما نیز می توانند پس از گذشت این یک سال به طور کاملا رایگان در کالج ها، مدارس و دانشگاه های این کشور مشغول به تحصیل شوند.
  • معایب پناهندگی در کانادا: مهاجرت از طریق پناهندگی عملی پر ریسک و پر خطر است. علاوه بر این کشور کانادا به طور دقیق شرایط پناهجویان را مورد بررسی قرار می دهد و در بسیاری مواقع ممکن است درخواست آن ها را رد کند. علاوه بر این با انتخاب این شیوه فرد به مدت یک سال نمی تواند هیچ شغلی داشته باشد.
مزایای مهاجرت به عنوان پناهجو به کانادا
مزایای مهاجرت به عنوان پناهجو به کانادا

سخن پایانی

درخواست پناهندگی در سفارت کانادا یکی از روش ها برای افرادی است که در کشور مبدا خود با تهدید جانی و رفتارهای ظالمانه رو به رو هستند. این افراد می توانند با اثبات این تهدیدها در کشور مبدا خود به کانادا مراجعه کنند و مدارک خود را برای پناهندگی به اداره مهاجران این کشور ارائه کنند.

علاوه بر این باید دقت داشته باشید که در صورت پذیرفته شدن در این کشور به مدت یک سال قادر به کار کردن نخواهید بود و باید از اسپانسر یا کمک های دولتی استفاده کنید. وکیل های مهاجرتی ویزاتو پلاس می توانند بهترین روش را برای مهاجرت به کانادا به شما پیشنهاد دهند و مدارک مورد نیاز برای درخواست پناهندگی در سفارت کانادا را به شما معرفی کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا

فرم درخواست مشاوره

"*" indicates required fields

نام*
سابقه ریجکتی*
سابقه ی سفر به کشورهای نیازمند ویزا در ۵ سال اخیر*
سند ملکی به نام خودم*