Search
Close this search box.

ویزای کاری کانادا

کانادا فرصت های شغلی بسیار زیادی را برای مهاجرین به این کشور فراهم می کند و افراد می توانند، برای کارکردن در زمینه تخصصی خودشان، ویزای کاری کانادا را دریافت کنند. از آن جایی که سطح رفاه عمومی در این کشور بسیار بالا است، بسیاری از افراد تمایل دارند تا به عنوان نیروی کار خارجی وارد این کشور شده و از این طریق ویزای آن را دریافت کنند. در ادامه قصد داریم تمام آنچه را که لازم است در مورد اقدام به دریافت ویزای کاری کانادا بدانید، برایتان توضیح دهیم.

شرایط لازم برای اخذ ویزای کاری در کانادا

بی شک افراد بسیار زیادی از ایرانیان تمایل دارند تا ویزای کاری کشور کانادا را دریافت کنند. اگر شما هم جز این دسته از افراد هستید در ابتدا بایستی بدانید که برای اخذ ویزا و کار در این کشور بایستی شرایط اولیه ای داشته باشد. در ادامه مهم ترین شرایط لازم برای دریافت ویزای‌ کاری‌ کشور کانادا‌ را برای شما ذکر کرده ایم.

  • داشتن حداقل 18 سال سن
  • برخورداری از حداقل مدرک تحصیلی دیپلم
  • داشتن حداقل 1 سال سابقه کار مرتبط (در برخی از زمینه های کاری ممکن است سابقه کار مورد نیاز متفاوت باشد)
  • آیلتس 5 معادل CLB 8

توجه داشته باشید که تنها شرایط گفته شده در بالا کافی نبوده و شما متناسب با زمینه کاری که در نظر دارید، بایستی اسناد و مدارک دیگری را نیز به سفارت این کشور ارائه دهید. شایان ذکر است که مدارک و شرایط لازم برای مهاجرت به این کشور، هر ساله دست خوش تغییراتی می شود و شما می توانید با کلیک بر روی این لینک از جدید ترین و بروزترین شرایط مهاجرت کاری به کانادا مطلع شوید.

شرایط لازم برای اخذ ویزای کاری در کانادا
شرایط لازم برای اخذ ویزای کاری در کانادا

لیست مدارک لازم برای ویزای کاری کانادا

اگر قصد دریافت ویزای کاری کشور کانادا را در سر دارید، در ابتدا لازم است تا اسناد و مدارک مشخصی را که توسط سفارت این کشور تعیین شده است، آماده کنید. مهم ترین مدارک لازم برای دریافت ویزای این کشور عبارت اند از:

  • مدارک شخصی( کارت شناسایی، پاسپورت و…)
  • مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی
  • مدارک سوابق کاری
  • مدارک تمکن مالی
  • مدارک تحصیلی
  • مدارک آزمایشات پزشکی و سلامت
  • مدارک عدم سو پیشینه

شایان ذکر است که علاوه بر مدارک گفته شده، حتما بایستی سایر اسناد و مدارکی را که ممکن است توسط سفارت این کشور از شما درخواست شود را جمع آوری کرده و این مدارک را کامل و بدون کم و کاستی برای سفارت کانادا ارائه دهید. در صورت کامل نبودن مدارکتان، درخواست شما ریجکت خواهد شد. پس دقت و حساسیت کافی را در هنگام جمع آوری مدارک داشته باشید.

انواع ویزای کاری کانادا

کشور کانادا روش های مختلفی را برای دریافت ویزای کاری در اختیار افرادی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند، قرار داده است. شما هم برای دریافت ویزای کاری این کشور در ابتدا بایستی مطابق با شرایط خود، نوع ویزای کاری را که برایتان مناسب تر است، انتخاب کرده و مدارک و اسناد لازم برای آن را به سفارت این کشور تحویل دهید. در ادامه انواع مختلف ویزای‌ کاری‌ کشور کانادا‌ را برای شما شرح داده ایم.

انواع ویزای کاری در کشور کانادا
انواع ویزای کاری در کشور کانادا

مهاجرت کاری به کانادا از طریق برنامه فدرال

مهاجرت کاری به کانادا از طریق برنامه فدرال متداول ترین نوع مهاجرت به این کشور است. متقاضیان برای این کار می توانند از طریق دو روش اسکیل ورکر (Skilled Worker) و اسکیل ترید (Skilled Trade) به دریافت ویزای کاری این کشور اقدام کنند. در این سیستم، نیروهای کار خارجی با توجه به ویژگی هایی که دارند امتیاز بندی می شوند.

جاب آفر کانادا (Job Offer)

در این روش از دریافت ویزای کاری شما در ابتدا بایستی یک کارفرما کانادایی را پیدا کنید که برایتان پیشنهاد کاری در این کشور ارائه دهد. ویزای جاب آفر کانادا به عنوان یکی از ساده ترین روش های مهاجرت به این کشور دانسته می شود اما با این شرط که حتما یک کارفرما برای خود پیدا کنید. شما می توانید برای پیدا کردن جاب آفر در کانادا از کاریابی‌ های کانادایی یا ایرانی کمک بگیرید.  

ویزای کار استانی کانادا (PNP)

دولت کانادا برای هر یک از استان های خود این اختیار را داده است که بتوانند متناسب با نیاز های خود، مهاجر خارجی بگیرند. این استان ها بخشی از سهمیه خود را به نیروهای کار اختصاص می دهند. هر استانی متناسب با سیاست گذاری هایی که دارد، از سیستم امتیاز دهی خاصی برخوردار بوده و افراد متقاضی برای کار در این استان، مطابق آن ارزیابی و امتیاز دهی می شوند.

در بین استان های مختلف کانادا، بریتیش کلمبیا (British Columbia)، ساسکاچوان (Saskatchewan) و نیوبرانزویک (New Brunswick) به دلیل برخورداری از امکانات رفاهی بسیار بالا و بازار کار پر رونق به عنوان بهترین مقاصد برای دریافت ویزای کار استانی کانادا (PNP) شناخته می شوند.

ویزای خود اشتغالی کانادا

یکی دیگر از روش های دریافت ویزای کاری کانادا، اقدام به این کار از طریق خود اشتغالی است. البته توجه داشته باشید که اخذ ویزای کاری از طریق خوداشتغالی بسیار دشوار بوده و کشور کانادا قوانین بسیار سفت و سختی را برای این نوع از ویزای خود دارد. اگر شما هم در زمینه های فرهنگی، هنری و ورزشی فعالیت می کنید، می توانید شانس خود را برای دریافت این نوع از ویزا امتحان کنید. البته بایستی به این نکته نیز توجه کنید که ویزای خود اشتغالی اغلب به افراد شاخص و حرفه ای در سطح جهانی داده می شود.

از مهم ترین شرایط اولیه برای ویزای خود اشتغالی کانادا برخورداری از حداقل 2 سال سابقه کار حرفه ای در زمینه مرتبط، کسب حداقل 35 نمره از 100 در سیستم امتیازبندی و برخورداری از تمکن مالی مناسب است.

ویزای کار بعد از تحصیل کانادا (PGWP)

ویزای PGWP به عنوان محبوب ترین نوع روش برای دریافت ویزای کاری کانادا شناخته می شود. در این روش افراد بعد از پایان تحصیلات خود در کشور کانادا، به مدت 6 ماه زمان دارند تا بتوانند یک کار مرتبط با رشته تحصیلی خود پیدا کنند. در این صورت ویزای تحصیلی آن ها به ویزای‌ کاری‌ تغییر می کند. توجه داشته باشید که ویزای شغلی کانادا‌ برای دانشجویان تا سقف 3 سال صادر می‌شود و آن ها می توانند در این مدت، رزومه خود را قوی تر کرده و سپس به تمدید ویزای کاری خود یا دریافت اقامت این کشور اقدام کنند.

ویزای کار بعد از تحصیل کانادا (PGWP)
ویزای کار بعد از تحصیل کانادا (PGWP)

برنامه انتقال درون شرکتی ICT کانادا

این روش از مهاجرت کاری به کانادا‌ به مدیران اجازه می دهد تا کسب و کار خود را به کشور کانادا انتقال دهند. در این نوع از ‌ویزای‌ کاری‌ نیازی به مدرک زبان، مدرک تحصیلی و محدودیت سنی وجود ندارد. افرادی که از طریق این روش اقدام به ویزای‌ کاری‌ می کنند می توانند آن را به اقامت موقت و سپس اقامت دائم کشور کانادا تبدیل کنند.

برنامه انتقال درون شرکتی ICT کانادا
برنامه انتقال درون شرکتی ICT کانادا

سخن پایانی

کشور کانادا به دلیل برخورداری از ارتباطات قوی با سایر کشور های جهان و تجارت آزادی که دارد، به عنوان یکی از بهترین مقاصد برای مهاجرت کاری شناخته می شود. هر ساله ایرانیان بسیار زیادی برای دریافت ویزای کاری کانادا اقدام می کنند. خوشبختانه دولت این کشور روش های مختلفی را برای صدور ویزای کار در نظر گرفته است و افراد می توانند با توجه به شرایط خود، بهترین روش را برای مهاجرت کاری به این کشور انتخاب کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا

فرم درخواست مشاوره

"*" indicates required fields

نام*
سابقه ریجکتی*
سابقه ی سفر به کشورهای نیازمند ویزا در ۵ سال اخیر*
سند ملکی به نام خودم*